Trishtimi

Arsyet Përse Njerëzit Trishtohen pas Pushimeve

Ekzaltimi kur marrim pushimet e verës është tërësisht i justifikueshëm dhe e mbush njeriun me shpresë dhe pozitivitet. Shkëputja nga...

Simptomat që Dallojnë Trishtimin nga Depresioni

Depresioni është një nga sëmundjet më të përhapura. Sipas të dhënave të Organizatës Botërore Të Shëndetësisë, mbi 300 milion njerëz...

Pse Trishtimi Është Emocioni më Jetëgjatë – Si ta Menaxhoni

Të gjithë e kemi përjetuar këtë emocion në një moment të jetës tonë. Dikush pas një ndarjeje të vështirë, e...

Depresioni Prek Më Shumë Nënat Shtëpiake Se Ato Që Punojnë

Depresioni është një sëmundje e nëndiagnostikuar në vendin tonë për shkak të vështirësive të shoqërisë për të kërkuar ndihmë për...