Ullinj te Zinj

Si të Përgatisni Vajin e Shëndetshëm të Ullirit në Shtëpi

Vaji i ullirit është flori dhe nëse e bën në shtëpi vetë pa hile e mashtrime, është flori e shkuar...

Buka me Ullinj, Kryevepra e Shijes – Si ta Bëni Vetë

Kjo është receta fantastike e bukës së përgatitur në shtëpi me ullinj, erëza e hudhër. Një shije mahnitëse që shoqëron...

Ndryshimet mes Ullinjve Jeshilë dhe atyre të Zinj

Ullinjtë jeshilë apo të zinj? Cilët janë të preferuarit tuaj? Ngjyra e ullinjve shpesh përbën një faktor në përzgjedhjen e...