ushqime te shpejta

A Dëmtohet Zemra nga Darka e Vonë – Lexoni Këshillat më të Mira

Studimet e fundit kanë paralajmëruar se ushqyerja e vonë gjatë natës rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Koha E Të...

Pse Problemet me Tretjen Shkaktojnë Stres dhe Depresion – Çfarë Duhet të Bëni

Shtimi i rasteve të njerëzve të sëmurë nga stomaku dhe nëjkohësisht nga depresioni ka shtyrë shkencëtarët të vëzhgojnë me kujdes...

Ushqimet e Shpejta Nxisin Çrregullime Hormonale

Stili i jetesës sot është aq i shpejtë sa ka ndryshuar edhe zakonet e shëndetshme në ushqimet që përdorim  Përdorimi...