ushqime te skaduara

A Është e Sigurt të Konsumosh Vezë të Skaduara?

Ka dy lloje njerëzish: ata që e hedhin ushqimin në minutën e kalimit të datës së skadencës dhe ata që...

Ushqime Të Skaduara Bllokohen Në Supermarkete  

Pas sekustrimit të disa tonelata vaj palme dhe qumështi pluhur, një tjetër ngarkesë produktesh ushqimore të skaduara është bllokuar sot...