Ushqyerja e keqe

A e Nxit Stresi Sëmundjen e Diabetit? Çfarë Duhet të Bëni Kujdes

Në vitin 2014, numri i njerëzve të diagnostikuar me sëmundjen e diabetit arriti në 422 milion. Prevalenca e kësaj sëmundje...

10 Ushqimet Më Të Pashëndetshme Në Botë

Le ta pranojmë se të gjithë kemi ushqimet tona të preferuara të cilat dëshirojmë t’i konsumojmë vazhdimisht. Disa prej tyre...

Stresi Shumëfishon Urinë dhe Rrit Peshën e Tepërt

Çdo ditë, njeriu ka angazhime nga më të ndryshmet familjare, shoqërore dhe jo vetëm, të cilat herë pas here shkaktojnë...