vaj palme

Si të Përgatisni Vetë Çokokrem Krejt Lehtë në Shtëpi

Më ishte kthyer gati në makth dalja me tim bir në supermarket dhe koshi që mbushej kryesisht me çokokrem, qumësht...

Sa Rrezik Sjell Gjalpi i Tepërt dhe Margarina për Organizmin

Gjalpi është një nga nënproduktet e qumështit më të përdorura Ai përmban vitamina A, E, K, D dhe selenium, një...

Tonelata Vaj Palme dhe Qumësht Pluhur Gjenden Në Fabrikën e Qumështit në Divjakë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, (AKU) për shkeljet e konstatuara me qumështin pluhur dhe vajin e palmës, ka gjobitur me 500,000...