nga AgroWeb më 27 July, 2022

Vaji i Arganit – Ari i Shkretëtirës dhe Mrekullitë për Lëkurën

Vaji i Arganit është një nënprodukt organik i bërthamave të pemës së Arganit. Këto pemë vijnë nga Maroku dhe janë bimë autoktone. Ky vaj shitet kryesisht si vaj i pastër të cilin mund ta aplikoni menjëherë në sipërfaqe të lëkurës ose ta merrni në mënyrë orale. Atë mund ta gjeni gjithashtu të përpunuar në shumë […]

nga AgroWeb më 1 April, 2022

3 Trajtime Natyrale Kundër Pikave Të Zeza

Gratë dhe vajzat shpenzojnë një kohë të konsiderueshme para pasqyrës, jo për të marrë konfirmimin e bukurisë së tyre, por për të hequr pikat e zeza. Pikat e zeza mbeten ndër problemi më i urryer kozmetik për të gjithë, sepse ndikojnë jo vetëm në paraqitjen e jashtme por edhe në vetëbesim. Çfarë Janë Pikat e […]