vakti i mengjesit

Ngrënia e Ushqimit në Këtë Orë Zvogëlon Rrezikun e Diabetit – Këshillat e Mjekëve

Nëse zgjoheni vonë dhe e konsumoni mëngjesin vonë ose e shmangni atë, mund t’ju duhet të ndryshoni këtë zakon jo...

Omletë në Furrë – Receta e Lehtë dhe e Shëndetshme

Omleta është një ndër ushqimet më të shijshme që ju shoqëron çdo mëngjes dhe ka me dhjetra mënyra gatimi. Për...

4 Ushqimet Më Të Këqija Të Mëngjesit Që Ju Shkurtojnë Jetën

Mëngjesi është ai vakt i ditës të cilin nuk duhet ta shmangni në asnjë mënyrë, por ushqimet që zgjidhni për...

Kombinimi i Mëngjesit Që Ndihmon Në Uljen e Kolesterolit

Trupi ka nevojë për një sasi të caktuar kolesteroli, që të kryejë funksionet e tij. Por nëse mjeku ju ka...