vegan

Kush rrezikohet më shumë nga mungesa e Vitaminës D – Pasojat në organizëm dhe ushqimet ku ta gjeni

Një nga aspektet më të rëndësishme të një jete të shëndetshme është marrja e sasive të duhura të vitaminave dhe...

Si të Dalloni Nëse Produkti Juaj Është i Shëndetshëm sa Shkruan Etiketa?

Është e lehtë të biesh pre e produkteve të ndryshme ushqimore, sidomos kur në to shkruhet gjithçka që dëshironi të...

Cilat Janë 3 Përfitimet Shëndetsore të Dietës Vegane?

Historia e veganizmit fillon që nga viti 1944 kur Donald Watson mblodhi një grup prej 25 personash, të cilët më...

Cili Është Ndryshimi Midis Regjimit Ushqimor Vegan Dhe Atij Vegjetarian?

Shumë njerëz në të gjithë botën kanë ndryshuar mënyrën se si ushqehen, duke kaluar në një regjim ushqimor me bazë...