Vështirësi në frymëmarrje

Kujdesi për Shëndetin – Si të Dalloni Arrestin Kardiak nga Ataku i Zemrës

Arresti kardiak është një problem serioz vdekjeprurës që mund t’i ndodhë kujtdo. Kur ndodh arresti kardiak, gjaku në organizmin e...

Udhërrëfyesi i Saktë për Trajtimin e Temperaturës së Lartë Sipas Moshës

Temperatura është një nga treguesit më të qartë të një problem shëndetësor. Por kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që...

Çfarë Ndodh Me Trupin Nëse Përdorni Njëkohësisht Aspirinë dhe Ibuprofen

Përzierja e disa ilaçeve të caktuara kundër dhimbjes nuk rekomandohet as nga mjekët dhe as nga ekspertët për shkak të...

COVID-19: Përse Duhet Ta Masim Temperaturën Dy Herë Në Ditë

Gjithçka nis me shfaqjen e temperaturës së lartë. Kjo është simptoma kryesore e njerëzve të prekur nga koronavirusi. COVID-19 është...