vlera shendetesore

Mashurkat e Freskëta – Dhurata e Fundvitit

Mashurkat janë një prej perimeve të gjelbra më të shëndetshme për njeriun. Tokat më pjellore të Shqipërisë me mashurka janë...

Çaji Shëndetësor nga Anasoni i Shkodrës dhe Glikanxo e Korçës

Glikanxo është një bimë që rritet në zonat mesdhetare dhe ato të Shqipërisë. Ajo i përket të njëjtës familje botanike...

Mango – Fruti i Veçantë që Ndihmon Organizmin dhe Forcon Imunitetin

Mangot njihen ndryshe si “Mbreti i Frutave”. Një prej frutave tropikalë më të pasur me vlera shëndetësor edhe me një...

Salmoni Lufton Arteriosklerozën – Studimi i Ri Që e Konfirmon

Ka shumë arsye se përse duhet të konsumoni salmon e një prej më të rëndëishmeve është shija e tij e...

Përfitimet Shëndetsore Të Patateve Të Ëmbla Për Sistemin Imunitar

Patatet e ëmbëla ofrojnë përfitime të shumta shëndetësore dhe për shumë njerëz ato janë ushqimi i preferaur. Por nga të...