nga AgroWeb më 14 August, 2018

Fuqia Kurative e Nenexhikut të Egër dhe Roli i Fortë në Organizëm

Nenexhiku i egër është një nga erëzat më të preferuara, jo vetëm për vlerat mjekësore, por edhe për shijen dhe aromën që përcjell. Gjethet e nenexhikut të egër janë përdorur që në lashtësi dhe aroma e tyre gjithnjë ka simbolizuar mikpritjen në shumë kultura. Kërkimet shkencore të kohëve moderne vazhdojnë të provojnë atë që tashmë […]

nga AgroWeb më 15 March, 2018

Funksionet e Panjohura Shëndetësore të Çajit të Nenexhikut

Çaji i nenexhikut është i shijshëm dhe me vlera për shëndetin. Ai përmirëson shëndetin në disa mënyra, duke ia nisur me tretjen, uljen e dhimbjeve dhe eliminimin e inflamacionit. Çaji i nenexhikut ndihmon në qetësimin e trupit dhe trurit, heqjen e erës së keqe të gojës, rënien në peshë dhe forcon sistemin imunitar. Ky çaj […]