vlerat e qumeshtit

A është i shëndetshëm qumështi i tërshërës? – Çfarë duhet të dini

Qumështi siguron dhjetë lëndë ushqyese thelbësore për kocka dhe muskuj të shëndetshëm, duke përfshirë vitaminën B2 (riboflavin) dhe B12. Është...

Qumështi I Patates – Vlerat Ushqyese Krahasuar Me Llojet E Tjera

Nuk është për t’u habitur që patatet janë zgjedhur për tu shëndrruar në qumënshtin më të ri në treg me...