nga AgroWeb më 9 May, 2022

Zbardhimi i Profesional Dhëmbëve – A është i Sigurtë dhe i Shëndetshëm?

Goja dhe dhëmbët e bukur janë padyshim një nga sekretet e një pamje dhe buzëqeshje po ashtu të bukur. Megjithatë ndodh jo rrallë herë që përgjatë përditshmërisë, dhëmbët shpesh të humbasin ngjyrën e tyre të bardhe e të shndritshme. Kjo për shkak të ushqimeve, pijeve apo për një sërë arsyesh të tjera që mun dtë […]

nga AgroWeb më 26 February, 2022

Zbardhja e Dhëmbëve Në Shtëpi Me Produktin Natyral

S’keni nevojë për trajtime të shtrenjta për të pasur dhëmbë të bardhë dhe me shkëlqim. Ky produkt mund t’ju ndihmojë të keni një buzëqeshje më të bukur dhe sipas ekspertëve mjekësorë është i sigurt dhe efektiv. “Tërheqja e vajit” është një ilaç popullor indian që u krijua për të hequr toksinat nga trupi dhe për […]