nga AgroWeb më 17 Nëntor, 2017

Dhimbjet Muskulare: Kura Që Funksionon Që Në Lugën e Parë

Dhimbjet muskulare dhe të gjymtyrëve janë të forta dhe aspak të këndshme. Fundja, asnjë dhimbje nuk është e tillë. Por në rastin e muskujve dhe gjymtyrëve, dhimbja është aq e mprehtë sa të drobit dhe të heq lirinë e lëvizjes.  A ka një kurë për dhimbjet muskulare dhe të gjymtyrëve? Mjekësia tradicionale favorizon përdorimin e […]

nga AgroWeb më 14 Nëntor, 2017

Reumatizma – Mënyrat Natyrale për të Zbutur Dhimbjet

Pavarësisht medikamenteve të shumta kundër reumatizmës, e vërteta është se shqetësimet që ajo shkakton janë pjesë e pandashme e jetës sonë. Lajmi i mirë është që dhimbja e reumatizmës mund të pakësohet, madje edhe të parandalohet. AgroWeb.org do t’ju tregojë disa teknika të nevojshme për të lehtësuar dhimbjen e reumatizmës dhe për mbrojtur kyçet dhe […]