2 Articles Written25 Comments

Mënyra e Duhur e Skuqjes së Specave – Sekretet që Duhet të Dini

Aroma e tyre e tyre mbush gjithë shtëpinë me dëshirën për t’i konsumuar menjëherë. Specat e skuqura janë ndër gatimet...

Receta e Shijshme e Tespixhes – E Preferuara e Këngëtares Myfarete Laze

Këngëtarja e mirënjohur Myfarete Laze krahas pasionit për muzikën ka dhe një tjetër pasion të veçantë. Gatimin. E ftuar në...