agroweb pije

Receta Fantastike e Pijes me Veti të Forta Shëruese

Kjo pije merr shijen dhe aromën fantastike nga frutat e ngrira dhe vetitë anti inflamatore nga kaleja e freskët. Kaleja...

Qumështi i Artë – Receta Fantastike me Aftësi Pastruese

Qumështi i artë është një recetë e lashtë indiane baza e të cilës është qumështi dhe turmeriku. Një ilaç efektiv...

Përse disa lloje rakie kanë ngjyrë të bardhë?

Çdo vend ka një pije alkoolike tradicionale, si për shembull Vodka në Rusi apo Tekila në Meksikë. Pija alkoolike që...