nga AgroWeb më 19 August, 2020

Pesë Mënyra Si të Largoni Ankthin e Pandemisë

Periudha e gjashtë muajve të fundit cilësohet si një nga më stresueset për njerëzit në të gjithë globin. Duke filluar që me karantinën e deri tek kufizimet e përditshme me të cilat haseni çdo ditë, mund të ndjeni edhe ankthin e vazhdueshëm mbi situatën. Megjithëse është një ndjenjë e justifikueshme për këtë periudhë, ju mund […]

nga AgroWeb më 1 December, 2019

Çrregullimet e Gjumit Pas Tërmetit – Luftoni Ankthin Duke u Kujdesur për Veten

Ankthi dhe paniku në rastet e fatkeqësive natyrore si ai i tërmetit shkatërrimtar që goditi të martën e kaluar Shqipëri është një efekt i pritshëm psikologjik. Sidomos, për personat që kanë përjetuar intensitetin e fortë të lëkundjeve e për rrjedhoje dëmet e shkaktuara në jetët njerëzore dhe materiale gjithashtu. Ndijesia e pasigurisë në ditët në […]