nga AgroWeb më 10 October, 2021

Peshë Normale, Por Bark i Madh? Çfarë Do të Thotë Për Shëndetin

Pesha e trupit, masa dhjamore, ajo muskulare e një sërë parametrash të tjerë përbëjnë atë që quhet një trup i shëndetshëm. Këto të dhëna specifikisht mund të jenë të ndryshme për çdo njeri, por në panormën e gjerë, ekspertët sugjerojnë të mos kaloni në mbipeshë. Megjithatë siç shpjeguam trupat e njerëzve janë të ndryshëm dhe […]

nga AgroWeb më 10 September, 2021

Efektet Në Organizëm Të Eleminimit Të Qumështit Dhe Nënprodukteve Të Tij

Qëllimi se përse shumë njerëz vendosin ta provojnë këtë metodë është të për të parë nëse janë intolerantë ndaj laktozës. Por eleminimi i qumështit dhe i nënprodukteve të tij nga regjimi juaj ushqimor mund të jetë tejet sfidues. AgroWeb.org në këtë artikull ju njeh me disa nga përfitimet dhe efektet negative që mund të hasni […]