Bizelet

Bizelet – Si t’i Zgjidhni, Ruani, Pastroni dhe si t’i Gatuani më së Miri

Të gjithanshme dhe të shijshme, bizelet janë kryefjala e kuzhinës në pranverë. Nga prilli deri në maj, në tezgat e...

Pasojat e Mungesës së Zinkut dhe ku të Gjeni Mineralin Thelbësor për Organizmin

Zinku është një nga mineralet më të nevojshme për organizmin. Mungesa ose pamjaftueshmëria e tij mund të shkaktojë diare, mungesë...

Si Të Dalloni Nëse Kripa Dhe Sheqeri Përmbajnë Shkumës Pluhur

Manipulimet në industrinë ushqimore po bëhen gjithnjë e më të frikshme në ditët e sotme. Në shumë vende, konsumatorët përballen...