nga AgroWeb më 27 April, 2020

COVID-19: Cilat Biznese Nisin Aktivitetin e Tyre Sot?

Nga sot do të lejohet rifillimi i aktivitetit për disa njësi tregtare në vend të mbyllura si pasojë e masave të qeverisë për të frenuar përhapjen e COVID-19. Në platformën e-Albania është publikuar lista e subjekteve që do të hapen si dhe rregullat që duhet të zbatojnë. Janë të lejuara të ushtrojnë aktivitetin e tyre […]

nga AgroWeb më 27 November, 2019

Histori Suksesi Nga Projekti Ndërkufitar Mes Maqedonisë Së Veriut Dhe Shqipërisë Prezantohen Në Panairin Përmbyllës Në Dibër.

20 agrobiznese të zonës së Dibrës në të dy anët e kufirit, sot janë më të përgatitur për t’u përballur me tregun europian dhe atë botëror falë asistencës së marrë nga projekti i financuar nga Bashkimi Europian dhe zbatuar nga Creative Business Solutions së bashku me Fondin Shqiptar të Zhvillimit dhe Komunën Dibër. Bëhet fjalë […]