nga AgroWeb më 1 September, 2018

Skandali Me Miellin – Bllokohen 55 Ton Miell Gruri Nga Serbia

Në kuadër të masave të përforcuara për sigurinë e cilësinë ushqimore të produkteve që importohen, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë prej 55 ton “miell gruri”. Trupa inspektuese e DRAKU, Kukës gjatë kontrollit të ushtruar në Pikën Doganore Morinë evidentuan 2 subjekte të cilët do të fusnin në Republikën e Shqipërisë […]

nga AgroWeb më 24 November, 2015

Harmonia Ballkanike Trazohet nga Konfliktet Agro

Ballkani prodhon më shumë histori sesa konsumon, sipas një shprehjeje të famshme nga Winston Churchill. Madje prodhon më shumë histori sesa Europa mund të tresë. E ndërsa BE-ja dhe Ballkani vetë janë ende duke tretur një histori me plot konflikte “të patretshme”, nje tjetër çështje shfaqet në horizont, e quajtur nga Ministri i Bujqësisë së […]