burim vitaminash e proteinash

Lulelakër me Vezë për një Mëngjes Plot Shëndet  

Një mëngjes i lehtë, padyshim i shijshëm e mbi të gjitha i pasur në vlera ushqyese. Një mënyrë fantastike për...

Buka e Misrit – Pse Vlen Kaq Shumë Për Organizmin dhe Receta e Traditës Shqiptare

Shumë e dashur në tryezat tona, si një ndër gatimet më të vjetra, tradicionale shqiptare, Buka e Misrit mbetet mes...

Drithëra dhe Fruta të Thata – Niseni Ditën Shëndetshëm

Nëse do t’u thuhej shqiptarëve para viteve 90’ se tërshëra do të konsumohej masivisht, madje do të ishte shumë e...