burim vitamishash dhe mineralesh

Lëngu i Mishit, Shëruesi Ideal për Organizmin

Lëngu i mishit është i këndshëm në shije por edhe shumë i shëndetshëm dhe shërues për organizmin. Ai përmban minerale...

Komposto e Dardhës – Shija Joshëse Shqiptare

Shqipëria është një vend shumë i njohur në lidhje me kompostot e frutave. Kompostot e kumbullës, pjeshkës dhe qershisë janë...