nga AgroWeb më 23 March, 2020

Situata e COVID19 – Më Shumë se 340 mijë të Infektuar

Koronavirusi COVID-19 vazhdon të infektojë njerëz anembanë globit. Nuk ka rëndësi mosha, gjinia apo vendi ku jeton ku virus mund të prekë këdo. Këtë ka shpjeguar edhe dy ditë më parë kreu i OBSH, Tedros në një dekkaratë për mediat. Kërkoj solidaritet nga moshat e reja dhe nga kushdo theksoi ai, sepse vetëm kështu mund […]

nga AgroWeb më 18 March, 2020

Sa e Përgatitur Është Shqipëria Për të Përballuar Koronavirusin?

Numërohen rreth 200 mijë raste të infektuara nga  Koronavirusi COVID_19  dhe 8,200 vdekje në të gjithë botën. Shifrat ndryshojnë orë pas ore, teksa shteti Italian dhe e gjithë bota, po përballet me një nga emergjencat më të mëdha të viteve të fundit. Ndërgjegjësimi dhe masat e marra për të përballuar këtë sëmundje janë globale dhe […]