demence

Fruti “ilaç” që mbron kujtesën dhe zvogëlon rrezikun e demencës

Molla mbron zemrën, rregullon sheqerin dhe kontribuon në humbjen e peshës. Jo rastësisht ky frut konsiderohen si një “ilaç” natyral,...

Sfidat e Personave Me Demencë – OBSH: Bota Po Dështon Në Trajtimin e Tyre

Sot në botë rreth 55 milionë persona vuajnë nga sëmundje që lidhen me demencën dhe ky problem do të shtohet...