nga AgroWeb më 9 March, 2020

Zbulohet Pacienti Zero- Sa Kapacitet Ka Shqipëria Për të Përballuar COVID-19

Pas mbledhjes së qeverisë në mëngjesin e ditës së sotme, në lidhje me masat e ndërmarra për kornavirusin, u konfirmuan rastet e para në Shqipëri. Dy individë, banues në Tiranë, pas testimit në laboratorin e virologjisë pranë IShP, u konfirmuan se ishin të infektuar me COVID-19. Para pak orësh Ministria e Shëndetësisë dhe Departamenti i […]

nga AgroWeb më 23 February, 2020

Të Dyshuar Me Koronavirus Në Shqipëri – ISHP Tregon Masat Mbrojtëse Të Ndërmarra

Raportimet më të fundit nga mediat e huaja, pohuan për përhapjen e koronavirusit në Itali. Pas Kinës, OBSH deklaroi se Italia ishte rasti i dytë problematik i cili ka qendrën në Evropë. Deri më tani në shtetin tonë fqinj janë raportuar rreth 132 raste, e ndërsa autoritetet po punojnë për të gjetur pacientin zero. Pak […]