nga AgroWeb më 7 October, 2021

9 Vlerat Shëndetësore të Sardeleve të Freskëta

Sardelet janë nga shijet më të veçanta e të freskëta të detit. Janë ndër peshqit më të vegjël që mund të konsumojmë dhe gatuajmë në shumë mënyra. Përtej shijes së mirë ato përmbajnë shumë vitaminë D dhe omega 3 duke u kthyer kështu në një paketë shëndeti për organizmin. Çdo gjë që ju duhet të […]

nga AgroWeb më 2 July, 2020

Koronavirusi, Sa Të Sigurtë Jemi Në Det Dhe Pishina

Në redaksinë e AgroWeb.org mbërrijnë çdo ditë mesazhe të lexuesve që duan të informohen saktë mbi ecurinë e pandemisë dhe koronavirusin. Me ngrohjen e temperaturave dhe lehtësimin e masave, shqetësimi i rradhës i njerëzve ka të bëjë me detin, plazhin, rërën, e gurët, panorama e të cilave ngjall padyshim ndjesinë e normalitetit të dikurshëm. Pyetja […]