nga AgroWeb më 10 February, 2022

7 Arsye Pse Ju Dhembin Dhëmbët Krejt Papritur

Në brendësi të dhëmbëve tuaj ndodhen enë gjaku dhe nerva, të cilat janë disa nga më të ndjeshmet në trupin tuaj. Kur dhëmbët tuaj irritohen, inflamohen ose infektohen, ka të ngjarë të përjetoni dhimbje të mëdha. AgroWeb.org ndan me ju në këtë artikull disa nga arsyet më të zakonshme pse dhëmbët tuaj dhembin papitur. Ju […]

nga AgroWeb më 9 November, 2021

Arsyet Përse Dhëmbi Dhemb Më Shumë Natën

Dhimbja e dhëmbit përshkruhet si e paprecedentë e krejt ndryshe nga dhimbjet e tjera. Ky përfytyrim i dhimbjes vërehet kryesisht natën kur dhëmbi thumbon, godet dhe dhimbja nuk shteron. Natën, dhimbja e dhëmbit është ndjeshëm më e fortë se gjatë ditës dhe kjo e ka një arsye të cilën do ta zbuloni duke lexuar më […]