nga AgroWeb më 3 February, 2021

Puna Nga Shtëpia – Zakonet E Dëmshme Për Shëndetin

Kur punoni nga shtëpia kufiri midis punës dhe jetës në shtëpi është i paqartë dhe ju mund të përfundoni duke punuar më shumë se kurrë më parë. Orët e gjata të punës nuk janë e vetmja gjë që mund të ketë ndryshuar, por ka edhe disa ndryshime në stilin e jetës që i keni kthyer […]

nga AgroWeb më 24 August, 2020

Pasojat e Pandemisë – Bizneset në Shqipëri të Pashpresa

Në Shqipëri, pandemia e Covid-19 po lë pasoja të thella dhe afatgjata në ekonomi. Ekspertët pohojnë se 6 – mujori i parë i vitit shënoi një seri falimentimesh masive, shtim të papunësisë, rënie të fuqisë blerëse, rënie të prodhimit vendas dhe të shkëmbimeve tregtare. Sipas një anketimi me biznese të mëdha e të vogla, mbi […]