embelsira te shendetshme

Sekreti i Sallamit Çokollatë – Ëmbëlsira Festive e Fundvitit

Receta tipike përbëhet nga çokollata dhe gjalpi, por në këtë recetë do të përdorim fiq të thatë dhe pak vaj...

Receta Fanastike E Kasatës Me Fiq Të Karamelizuar

Ata që i duan fiqtë nuk mund të mos e provojnë këtë kasatë të shijshme me fiq të karamelizuar.  E...