embelsire verore

Receta e Thjeshtë e Akullores së Shtëpisë me tre Shije të Ndryshme

Akullorja e shtëpisë është padyshin një ëmbëlsirë fantastike, veçanërisht në këto ditë përvëluese vere. Aspak e mundimshme, kërkon pak përbërës...

Kasatë Me Fruta, Kos Dhe Tërshërë – Receta E Ëmbëlsirës Së Freskët Dhe Të Lehtë

Kasatat me kos dhe fruta janë të shijshme dhe të lehta, ideale për një vakt të freskët dhe të vërtetë...