nga AgroWeb më 14 Janar, 2021

81 Ferma në Shqipëri Prodhojnë Produkte Tërësisht Bio

Fermerët shqiptarë do të kishin fitime më të larta po të kishin orientuar prodhimin drejt produkteve, Bio. Copëzimi i lartë i tokës, organizimi me ferma të vogla, klima e favorshme dhe diversiteti i kulturave bujqësore janë të përshtatshme për sasi të vogla prodhimi. Por këto sasi, nëse do të ishin Bio do të sillnin më […]

nga AgroWeb më 2 Tetor, 2019

AgroWeb në Finlandë – Përzgjidhet Përfaqësuese e Medias Shqiptare në Takimin e Ministrave të Bujqësisë së BE-së

Mbi 73 përqind e territorit e gjelbëruar me pyje. Pothuajse gjithçka Bio, që nga ushqimi e deri te karburanti. Fermat me gjedhë që ushqehen të lira në natyrë. Autobusë me biokarburant, me valë wi-fi dhe vende për karikim celulari. Po flasim për vitin 3019? Jo, po flasim për Finlandën, vendin e parë në klasifikimin botëror […]