Fiqtë

5 Përfitimet e Fiqve të Njomur në Ujë Për Shëndetin Tuaj

Fiqtë janë përdorur prej kohësh për të trajtuar sëmundjet që prekin sistemin endokrin, respirator, imunitar, tretës dhe atë riprodhues. Ato...

Si të Thani Fiqtë Vetë në Kushtet e Shtëpisë

Fiqtë, janë ndër frutat më të dobishme për shëndetin e organizmit të njeriut. Ato janë të pasur me hekur, kalçium...

Fiq të Thatë me Vaj Ulliri, Kura 40 Ditore e Shëndetit

Në shumë vende bregdetare të zonës së Mesdheut, njerëzit betohen për të mirat që vijnë nga një kurë e thjeshtë...

Çfarë Ndodh në Organizëm Nëse Konsumoni Shumë Fiq

Fiqtë janë ndër frutat më të veçanta dhe të preferuara të verës. Gjenden shumë pak në treg vetëm në fillim...

Fiqtë e Freskët – Vlerat e Rralla Dhe Si T’i Përdorni Për Shëndetin

Fiqtë e kanë prejardhjen e lashtë nga Lindja e Mesme, por shtëpia e tyre natyrale gjendet në vendet e Detit...