nga AgroWeb më 20 May, 2022

Kur Është Koha e Duhur për të Ndërruar Dyshekun – Disa Këshilla të Vlefshme

Vendi më i rehatshëm i shtëpisë duhet të jetë ai ku flini, krevati e dysheku cilësor. Ekspertët thonë se një dyshek cilësor mund të ndryshojë mënyrën si ju shkon e gjithë dita, ju bën të ndiheni më të çlodhur dhe mban larg problemet me qëndrimin apo kockat. E nëse krevati juaj është kthyer në vendin […]

nga AgroWeb më 23 March, 2022

Pozicioni i Fjetjes – Çfarë Tregon për Personalitetin dhe Shëndetin Tuaj

Një nga mënyrat se si t’ju zërë më shpejt gjumi është edhe gjetja e një pozicioni të duhur. Kjo praktikë mjaft personale dhe shumë e dashur për disa, përtej rehatisë së momentit ka edhe efekte konkrete në shëndetin tuaj. Ju si flini në kurriz, me bark apo në anë, keni menduar ndonjëherë se çdo të […]