fondet

Fondet për Bujqësinë, Si Mund Të Përfitohen Financime për Biznesin Tuaj

Këshilli i Ministrave vendosi përcaktimin e kritereve bazë të sektorëve që do të mbështeten dhe të masës së financimit nga...

Miliona Euro Fonde nga IPARD – Afati për Aplikimet Shtyhet Deri në 15 janar

Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural dhe Autoriteti Menaxhues në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural njofton se ka shtyrë...