frika

7 Frikërat më të Zakonshme që na Mbajnë Mbërthyer

Frika është një emocion që nxitet nga perceptimi i një rreziku apo kërcënimi. Ky emocion ka aftësinë të shkaktojë ndryshime...

Muzikë Për Shpirtin, Luftoni Ankthin e Karantinës Duke Kërcyer Shqip

Frika, pasiguria dhe ankthi janë ulur këmbëkryq në jetët tona si pasojë e koronavirusit. Përqendrimi në të tashmen dhe ndezja...

Frika Ndaj Koronavirusit Ul Imunitetin – Këshillat e Ekspertëve

Kryefjala e dy muajve të fundit është virusi i ri infektiv që ka prekur botën. Quhet koronavirus apo COVID-19, por...