Gjoksi i pules

Si të Përgatisni Kotoleta Pule me Kos – Shija e Mrekullueshme e Shtëpisë

Recetat e gatimit nuk kanë të mbaruar, e sigurisht më të preferuarat janë ato që dhurojnë më shumë shije. Ndonëse...

Cila Pjesë e Pulës Është më e Shëndetshme për Organizmin?

Shpendët dhe pula në veçanti është një nga mishrat më të konsumuar në Shqipëri. Mishi i pulës konsiderohet si një...