nga AgroWeb më 28 May, 2020

Fakte Dhe Pikëpyetje Për Një Valë Të Dytë Të COVID-19 Në Vjeshtë

Kur vjen puna tek epidemitë, historia na ka treguar se ato rikthehen gjithmonë në një valë të dytë, më të ashpër se e para. Aktualisht temperaturat po rriten ndjeshëm me ardhjen e verës dhe e njëjta gjë po ndodh me lagështinë. Këto dy aspekte ngjallin shpresat për pakësimin e rasteve të COVID-19 në verë, duke […]

nga AgroWeb më 2 April, 2020

Distancimi Fizik Mund Të Jetë I Nevojshëm Për Muaj Të Tërë

Distancimi fizik dhe vetë-izolimi është metoda më e mirë për të ulur kurbën e infeksionit nga COVID-19, thonë ekspertët. Në vazhdën e shumë të panjohurave, njerëzit duan të dinë sa duhet të vazhdojë ky distancim fizik që të ndihemi se ia hodhëm rrezikut. Për të pasur një ide më të qartë se çfarë na pret […]