grupmosha

Kush rrezikohet më shumë nga mungesa e Vitaminës D – Pasojat në organizëm dhe ushqimet ku ta gjeni

Një nga aspektet më të rëndësishme të një jete të shëndetshme është marrja e sasive të duhura të vitaminave dhe...

Grupmoshat Më Të Infektuara Nga Covid-19

I vetmi studim i publikuar që hedh dritë mbi ecurinë e pandemisë në Shqipëri me autorësinë e ekspertëve të ISHP,...

Si T’i Mbrojmë Gjyshërit Tanë Në Këto Kohë Të Vështira?

Në këtë situatë pandemie, të gjithë bien dakord për një gjë të vetme: të moshuarit duhet të jenë prioriteti ynë...