Higjena personale

Pse Aroma e Trupit Tuaj Ndryshon me Moshën – Si ta Mbani Nën Kontroll

Aroma e lëkurës ka të bëjë me ndërveprimet midis sekrecioneve të gjëndrave të lëkurës (si djersa) dhe baktereve në lëkurë....

Gabimet që Dëmtojnë Shëndetin e Syve – Kujdesi që Ju Duhet

‘Drita e syve’ është një nga shprehjet më popullore që përdorin shqiptarët kur duan të tregojnë dashurinë për dikë. Por...

Në Mbrëmje Apo Në Mëngjes – Kur Duhen Larë Flokët?

Shëndeti i flokëve është shumë i rëndësishëm për paraqitjen tonë të jashtme. Larja e tyre është gjithashtu një hap i...