Humbja nga pesha

Efektet që një Humbje Peshe Prej 5% ka në Shëndetin Tuaj

Tashmë të gjithë i dinë përfitimet e një peshe ideale. Por edhe nëse nuk jeni në peshën e duhur, mjafton...

9 Kombinime Që Mund T’i Konsumoni Çdo Vakt Për Humbjen e Peshës

Për shumë njerëz humbja e peshës nuk është aq e lehtë sa thuhet. Mendimi se duhet të ndryshosh regjimin  ushqimor...

Si të Shtoni në Peshë në Mënyrë të Shëndetshme – Ushqimet që Duhet të Hani

Obeziteti në vendin tonë ka pësuar një rritje që nga viti 2014. Në vitin 2016, rastet e personave që vuajnë...

Sa Gramë Duhet të Humbisni në Javë Për Një Peshë të Qëndrueshme

Rënia nga pesha nuk bëhet sa hap e mbyll sytë. Humbja e kilogramëve të tepërt kërkon shumë mund e djersë...

Vitamina B-12 Për Humbjen e Peshës – Trendi i Ri i Injeksioneve me Suplemente

Vitamina B-12 është një vitaminë e kompleksit B e tretshme në ujë. Ajo gjendet natyrshëm në shumë ushqime, si mishi,...

Dieta Mesdhetare – Më e Mira dhe Plot Vlera për Shëndetin

Pohimi se popullsitë e vendeve mesdhetare jetojnë më gjatë dhe janë më të shëndetëshëm se ata të vende të tjera,...