INFLACIONI

Ushqimet, 13.5 % më shumë se në 2002, bulmeti është rritur me 38%

Rritja e çmimeve është ngadalësuar edhe në shkurt. Kjo ka bërë që inflacioni të shënojë rënie për të katërtin muaj...

Rritja e inflacionit, ndikimi në ekonominë shqiptare

Makthi më i madh për çdo guvernator, është kur xhindi i inflacionit iu del nga shishja dhe se bindin dot...