jufkat shqiptare

Jufka Dibrane me Pulë – Mjeshtëri e Traditës Shqiptare

Jufkat e përgatitura në shtëpi, janë krenaria e çdo amvise shqiptare. Këto petë të arta brumi gatuhen me produkte të...

Jufkat e Arta të Dibrës – Tradita e Mirë e Shijes Unike Shqiptare

Të gjithë keni dëgjuar për Jufkat e Arta të Dibrës, simboliken e grave dibrane, veprën e tyre të trashëgimisë të...

Jufkat e Shqipërisë Mahnisin Amerikën

Jufkat janë ndër ushqimet më të mira tradicionale që Shqipëria ofron. Të arta, të freskëta, të shijshme dhe plot vlera....