kek i lehte

Kek i Lehtë me Limon – Shije Nga Tradita Franceze

Ky është një kek tipik i traditës franceze, i butë, kremoz dhe shumë aromatik, që do t’ju mahnisë me shijen...

Kek me Lëkurë Limoni – I Veçantë dhe Plot Aromë

Kekun me lëkurë limoni mund ta përgatisni për çdo rast, nëse keni të ftuar në shtëpi, nëse ju hahet diçka...