Këmbët

Për Kujdesin e Këmbëve që Nuk Duhet t’i Injoroni në Asnjë Moment

Një person që ka një mënyrë jetese relativisht aktive bën 7.5 mijë hapa çdo ditë. Kjo do të thotë që...

Pse Këmbët Tuaja Vijnë Erë të Keqe – Si ta Parandaloni Atë

Era e keqe e këmbëve mund të jetë diçka shqetësuese dhe e sikletshme, sidomos në praninë e njerëzve të tjerë....

Problemet me Këmbët – Treguesit e Fshehur të Sëmundjeve

Ndonëse këmbët janë të mbuluara në shumicën e kohës, ato mund të tregojnë qartë shumë sëmundje serioze. Bëhet fjalë për...

Kura Efikase me Qepë dhe Uthull – Si ta Përdorni Kundër Kallove

Kallot janë një problem shqetësues për shumë njerëz në Shqipëri. Këto shtresa të trasha e të forta të lëkurës së...

Këmbët me hark të lartë, çfarë këpucësh ju duhen?

Këmbët vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Ashtu si gjatësia dhe gjerësia mund të ndryshojnë, edhe lartësia e harqeve...

Cilat Janë Ushtrimet më të Mira për Dhimbjen e Këmbëve?

Shumë njerëz përjetojnë dhimbje në këmbë ose kyçin e këmbës. Të pasurit këmbë të forta mund të ndihmojë në zbutjen...

4 Kura Natyrale që Duhet të Dini Patjetër për Deformimin e Nyjeve të Këmbëve

Këpucët e ngushta, të parehatshme, lëndimet dhe sëmundjet inflamatore janë disa prej shkaktarëve të nyjeve të forta që shfaqen në...

Si Të Përkujdeseni Për Këmbët Në Stinën E Ftohtë Të Dimrit

Dimri është i ashpër, veçanërisht për këmbët dhe thembrat që plasariten më shpejt. Përkujdesja për këmbët në ditët e ftohta...