Keshila Kopshtarie

Si të Mbillni dhe Rrisni Manat Goxhi në Shtëpinë Tuaj

Manat goxhi, janë një frut që vjen nga bimës botanike Lycium barbarum. Këto kokrra të vogla janë përdorur në mjekësinë...

Mbjellja e Selinosë – Si Ta Rrisni Vetë Në Shtëpi

Rritja e selinos nga baza e kërcellit është diçka argëtuese dhe e lehtë, që ju jep rezultate të shpejta. Ka...

Pesë Perdorimet Alternative Të Majasë Së Bukës

Kur themi maja buke me siguri ju vijnë në mendje përgatitjet e buta të brumit të bukës apo picës. Kjo...