keshilla per shendetin

5 Përfitimet e Fiqve të Njomur në Ujë Për Shëndetin Tuaj

Fiqtë janë përdorur prej kohësh për të trajtuar sëmundjet që prekin sistemin endokrin, respirator, imunitar, tretës dhe atë riprodhues. Ato...

Keni Metabolizëm të Shpejtë apo të Ngadaltë – Dallimet Midis Tyre

Shpesh dëgjojmë të përflitet për llojet e metabolizmit, atë të shpejtë dhe të ngadaltë. Por a e dini se çfarë...

Faktori që Ndihmon në Uljen e Sëmundjeve Kronike

Ende nuk ka asnjë ilaç magjik që eliminon të gjitha sëmundjet, por ka shumë gjëra që mund të bëni për...

Regjimi i Duhur Ushqimor për Personat që Vuajnë nga Hekuri i Lartë në Gjak

Disa njerëz vuajnë nga gjendja në të cilën trupi thith shumë hekur nga ushqimi. Ndryshe ajo njihet edhe si Hemokromatoza....

6 Sekretet Për Një Jetë Të Gjatë Dhe Të Shëndetshme

Nuk është më një sekret se regjimi ushqimor dhe stërvitja janë çelësi për të jetuar një jetë të gjatë të...

5 Gjërat që Nuk Duhet t’ia Fshihni Kurrë Mjekut Tuaj

Nëse ka një vend që duhet të tregoheni plotësisht të sinqertë edhe për detajet e jetës tuaj personale, ajo është...

Pse Dhimbja E Shpinës Përkeqsohet Me Kalimin e Moshës – Çfarë Mund Të Bëni

Dhimbja e shpinës është ndër ankesat më tipike që vijnë me kalimin e moshës. Edhe pse nuk mund të parandalohet...

Vaji i Avokados – Arma Sekrete për Organizëm të Fuqishëm

Avokado konsiderohet si një nga ushqimet natyrale më mirëbërëse për organizmin e njeriut. Këtë e kanë provuar shkencëtarët sipas të...

Thjerëzat Për Tensionin e Lartë të Gjakut – Dozat dhe Mënyrat e Përdorimit

Thjerrëzat janë bishtajore shumë të pasura në hekur, një mineral që ndihmon në oksigjenimin e gjakut dhe mirëmbajtjen e tensionit...