keshillat e mjekut

Miokardi Dhe Vaksinat – Çfarë Këshillojnë Mjekët Për Inflamacionin e Zemrës?

Edhe pse vaksina e Modernas në vendet skandinave nuk do t’u jepet për momentin të rinjve, ekspertët rekomandojnë edhe më...

Vitaminat që Duhet të Marrim për të Luftuar Koronavirusin

“Vitamina D është një nga vitaminat më të rëndësishme për mirëfunksionimin e trupit të çdo njeriu’. Kështu pohon mjeku endokrinolog...