keshillat e OBSH

OBSH i Kërkon Europës Masa Më Të Ashpra Kundër Koronavirusit

Organizata Botërore e Shëndetësisë u bëri thirrje vendeve evropiane të bëjnë më shumë për të frenuar një variant të ri...

Udhëzimi i OBSH Në Shqipëri: Kush dhe Kur Duhet t’i Përdorni Maskat

Organizata Botërore e Shëndetësisë në Shqipëri publikon udhëzimin e përditësuar për përdorimin e maskave kundër koronavirusit. OBSH këshillon që pëlhura e...

Më Shumë se 100 Mijë të Infektuar nga Koronavirus – Sa Persona Janë Shëruar?

Përhapja e koronavirus po vazhdon me ritme të shpejta më shumë se 100 shtete të globit. Teksa kjo ndodh, institucionet...

Qindra Shqiptarë Kthehen nga Italia – Dyfishohen Kontrollet për Koronavirusin

Prej tre ditësh Italia ndodhet në gjendje emergjence për shkak shpërthimit të papritur të koronavirusit. Megjithatë, edhe pse veriu i...